Tilbyd finansiering og vind flere eksportordrer

Tilbyd finansiering og vind flere eksportordrer

financing of exports

Skal jeg nu til at lege bank ?

Nej, det skal du ikke – tværtimod. Du modtager kontant betaling som sædvanlig mens din kunde får et langfristet lån, som er øremærket til den ordre han placerer hos dig. Og netop dén mulighed for finansiering kan være afgørende for at det er dig, der løber med ordren.

Kendskab til mulighederne for finansiering af eksport er en vigtig del af værktøjskassen for eksportsalg. Og hvis du er fremme i skoene på det punkt bliver du mere interessant i kundernes øjne.

Eksportfinansiering findes i mange varianter, og den optimale løsning bestemmes bl.a. af hvilket geografisk marked og hvilket kundesegment det drejer sig om for den enkelte ordre.

Hvordan kommer jeg i gang ?

Et godt sted at starte er i banken eller hos EKF Danmarks Eksportkredit. Især sidstnævnte er en vigtig spiller, idet det i mange tilfælde er garantier fra netop EKF, som skal bære en finansiering igennem.

Og hvis du har brug for nogen til at håndtere det hele fra din side af skrivebordet, så kunne det være en mulighed at tage fat i os. Vi har uhyggeligt mange års praktisk erfaring med eksportfinansiering, og vi ved præcis hvor skoen trykker i forhold til eksportvirksomhedens interesser.

Ring til os, send en mail eller benyt kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig !

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *