| RÅDGIVNING | KONSULENTBISTAND | INTERIM |

Hos MWA Trade Finance arbejder vi med finansiering og risiko-afdækning i forbindelse med eksport, import og projekter. Vi arbejder også med treasury services, herunder funding, cash-management og valutahåndtering m.v. Vi har mange års erfaring fra industrien og fra den finansielle sektor inden for eksport- og projektfinansiering, trade finance, projektinvestering, treasury og forsikring.

I Danmark henvender vi os primært til virksomheder, der ikke har egne specialister til håndtering af finansiering, risikoafdækning og treasury m.v. Men vi står selvfølgelig også til rådighed for virksomheder, der har egne specialister – det kan være som sparringspartner, ”second opinion” eller som en ekstra ressource i perioder.

Uden for Danmarks grænser henvender vi os primært til virksomheder, der køber varer, kapitalgoder og tjenesteydelser i Danmark og i andre europæiske lande, og som er interesserede i øremærket finansiering i den anledning. Derudover kan vi også bistå med at fremskaffel egenkapital til projekter hvor danske interesser er repræsenteret.

Vi bestræber os på at levere fleksible og solide finansieringsløsninger, som giver mening og værdi for alle stakeholders, og dermed positiv stemning hele vejen rundt om bordet til gavn for både nuværende og mulig fremtidig forretning og projekter.