Hvis I hører til de banker der ikke har full-scale rådgivnings set-up inden for trade finance og eksportfinansiering, kunne det måske give mening for jer og/eller jeres kunder at få en snak med os.

For eksportører kan det være en fordel – nogle gange måske endda et krav – at kunne tilbyde finansiering af leverancer. Og for både eksportører og importører er det altid nødvendigt at kunne forholde sig til – og håndtere – de finansielle risici, især på de mere “eksotiske” markeder.

VI KAN HJÆLPE MED BEGGE DELE. Kombineret med jeres kreditmæssige beredskab og tætte kendskab til kundernes forretning vil vi sammen kunne klæde dem bedst muligt på til deres udenlandske aktiviteter.

Vi kender spillerne på eksport- og projektfinansieringsmarkedet, herunder ikke mindst de internationale banker, som også finansierer dansk eksport i stor stil. Det er klart, at deres appetit går i retning af større kontrakter, men der er masser af leverancer fra danske virksomheder – også i SMV-segmentet – som er interessante for dem. Både enkeltstående og underleverancer der kan “bundles”.

Vi kan facilitere og strukturere finansiering og risikodækning for jeres kunder, og vi kan være tovholder igennem hele processen. Derudover kan vi – ikke mindst – sikre følgeforretninger til jer i forbindelse med afvikling af leverancerne – jeres kunder er nemlig ikke nødvendigvis sikret noget som helst ”bare fordi” der er etableret et lån til køber til finansiering af en ordre. Der skal mere til, og her vil man som sælger foretrække at have “sin egen bank” med på banen, hvis det er muligt.

Vi kan selvfølgelig også bistå jeres kunder med andre trade finance løsninger m.v. Og hvis I har interesse i at byde ind i.f.m. udbudsopgaver for relevante virksomheder (kreditfaciliteter, betalingsformidling m.v.) hører vi også gerne om det.

Kontakt os HER